fbpx

Caesar

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Caesar, design mottoWASABI / Yuki Abe, on yksinkertainen, kevyt ja ilmava tuoli- ja pöytämallisto moneen käyttöön. Muotokielessä näkyy Aben suunnittelulle tyypillinen leikkisyys ja asymmetrisyys. Caesarien rento mutta samalla vahva muotokieli tuo myös isoina ryhminä persoonallisuutta ja rytmiä erilaisiin moderneihin tiloihin.

Tuolijalustat on 16 mm ja luentopöytien 19 mm teräsputkea jauhemaalattuna tai kromattuna. Istuinosat ja kannet 6 mm massiivilaminaattia tai puuviilutettuna. Tuoleissa verhoiluvaihtoehtoina verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin&selkä verhoiltuna. Luentopöydät ovat pinottavia ja rivikytkettäviä.

Luentopöytien lisävarusteena kierrätettävästä polyesterhuovasta valmistettu akustinen etulevy, johon nyt uutena lisäominaisuutena mahdollisuus määritellä johtojen kuljetuksen ja sitomisen mahdollistavat vyöt/pannat. Pöytään voi määritellä uutena lisävarusteena myös kassi/reppukoukun. Etulevyjen vaihtoehtoiset huopavärit valkoinen, harmaa, tumman harmaa, musta, vihreä, sininen, turkoosi, purppura ja ruska.

Mitat:

Esim.
l 700 x k 720 x s 500 mm.
l 1200 x k 720 x s 450 mm.
l 1400 x k 720 x s 500 mm.
Myös muita kokoja.